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BeitragVerfasst: Sa 29. Nov 2014, 09:57 
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Section V. The recovery of waste in nature

Picture 24 The humification of fallen fruit

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Fallen fruits are pre-humified in nature by infection with wild yeasts

[Note: Following free phrased abstract with own comments]


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BeitragVerfasst: Sa 29. Nov 2014, 10:00 
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What the Rotten Apple can tell us

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No, not Isaac Newton´s ..

Purpose:

To discuss the anaerobic decomposition in nature and the evaluation of its application by human in anaerobic decomposing of organic matter for the purpose of fertilizing cultured plants that grow on man made "naked" soil / acre / field.

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Abschnitt V. Die Abfallverwertung in der Natur

Tafel 24 Die Humifizierung von Fallobst

Fallobst wird in der Natur durch Befall mit Wildhefen vor-humifiziert"

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Section V. The recovery of waste in nature

Picture 24 The humification of fallen fruit

Fallen fruits are pre-humified in nature by infection with wild yeasts

[Note: Following free phrased abstract with own comments of the original text: viewtopic.php?f=31&t=206]

---

"Die Aufschließung und Umsetzung von Lebensresten läßt sich in verschiedenen Stufen gliedern. Unter ihnen nehmen die schnell verweslichen je nach Herkunft und Vorkommen eine gesonderte Stelle ein. Denn sie werden nicht von der ganzen polysaproben Biozönose übernommen, sondern von ausschließlich darauf spezialisierten "Umbauern".

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The decomposition and conversion of life remains can be divided into different stages.
The rapidly degradable life remains take a separate place, because the degradation process is not carried out by the whole polysaproben biocenosis, but only by specialized microorganisms.

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"Diese Umbauer haben denn auch im Ablauf eines Jahres ihre stets wiederholten Höhepunkte, während sie im übrigen gar keine Rolle spielen. Ihre Vermehrung verläuft also nicht kontinuierlich, sondern sprungweise, gewissermaßen nach Bedarf, und sinkt dann wieder auf ein Minimum ab."

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These specialized microorganisms have always their repeated maximum during the year, while during the rest of the time they do not matter.
So their multiplication does not run continuously, but to some extent as required in leaps, and then decrease again to a minimum.

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"Das gilt vor allem für die Humifizierung von Früchten und ist unzertrennlich von deren Fäulnisprozeß, der um so schneller erfolgt, je höher gezüchtet, also je zucker- und eiweißreicher eine solche Frucht ist."

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This is especially true for the humification of fruits and is inseparable from their putrefaction process [anaerobic) that takes place the faster the more cultured/bred (in terms of sugar and protein) such a fruit is.

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"Gerade weil alle Hefen zwar immer spezialisiert leben, aber doch die Fähigkeit haben, sich auf so verschiedene Stoffe zu spezialisieren, sind sie wichtig für den Abbau. Dabei ist ihre Lebensenergie praktisch fast unbegrenzt und ihr Wachstum enorm. Und bei alledem reihen sie sich in die Ganzheit des Edaphons, aus dem sie letzten Endes alle stammen, als gute und nützliche Symbionten ein."

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Just because all yeasts live indeed always specialized, but also at the same time they have the ability to specialize in many different materials, they are essential for the breakdown.
Here, their life energy is practically almost unlimited and their growth tremendously.
And in all this they lined up in the entirety of all the microorganisms that make up the Edaphon, from which they ultimately all come, as good and useful symbionts.

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Tafel 24 Fallobst wird hauptsächlich durch Hefen vor-humifiziert.

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Picture 24 Fallen fruits are mostly pre-humified by wild yeasts

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Bild

Picture enhanced. Full size

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"Faulende Früchte in einem Obstgarten mit Kolonien von zersetzenden Wildhefen. Ein zusammengekehrter Haufen von Fallobst, von dem immer einzelne Stücke mit Torulaceen und Monilia infiziert sind, durch welche dann im nächsten Jahr die Weiterverbreitung erfolgt."

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Rotting fruits in an orchard with colonies of decomposing wild yeasts.
An sweeped pile of fallen fruit, of which individual pieces always infected with Torulaceen and Monilia, by which then next year the retransmission takes place.

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Makroskopisches Bild:

Überall dicke, gelblichweiße Hefekrusten, welche die Früchte teilweise bis zum Kern zersetzt haben.

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Macroscopic image:

Everywhere thick, yellowish white yeast crusts, which have partially decomposed the fruits to the core.

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Mikroskopisches Bild:

Bakterien:
* Streptococcus laktis [Milchsäurebakterium]
* Enterobacter aerogenes [original: Bact. aerogenes]


Pilze (Hefe):
* Zygosaccharomyces sp. Wildform [Hefebakterium]

Weitere im Text erwähnte Mikroorganismen:

* Monilia [= Monilinia (Schlauchpilze)]
* Torulaceen [= Torula (Schleimhefen), Latin name: Candida utilis; formerly Torulopsis utilis, Torula utilis), species of yeast]

Darüber hinaus:
Wilde Fruchthefen, z.B. Familie Cryptococcus, Cryptococcus ulcherimus bauen unterschiedliche Stoffe ab, Nitrate (C. albidus), Glukosen (C. uvae), andere Zucker (C. candidus), Sucrose (C. utilis), Peptone (C. bacillaris), Asparagin und Sulfatammonium.
Weitere Familien: Saccharomyces, Pichia, Nadsonia, Schwanniomyces.
Schizosaccharomyces, zum mindesten in den altweltlichen Tropen, ist auf allen nur vorhandenen Früchten zuhause.
Die giftige Mycelhefe Candida, die es zwar kaum in Europa, aber überall in den Tropen gibt.
Nektarhefen (obgleich es ganz besondere, auch anders geformte Nektarhefen, die Reukaufia sp. etc., gibt).
Echte Honighefen (Zygosaccharomyces).

[Anmerkung: Die Aufzählung der Mikroorganismen ist beispielhaft (vikariierend) und kann lokal stark variieren]

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Microscopic image:

Bacteria:
* Streptococcus laktis [Lactic acid bacterium]
* Enterobacter aerogenes [original: Bact. aerogenes]

Fungi (yeast):
* Zygosaccharomyces sp. wild species [Yeast bacteria]

More microorganisms mentioned in text:

* Monilia [= Monilinia (Ascomycota)]
* Torulaceen [= Torula (Slime yeasts), Latin name: Candida utilis; formerly Torulopsis utilis, Torula utilis), species of yeast]

In addition:
Wild fruit yeasts, such as Family Cryptococcus, Cryptococcus ulcherimus decompose different substances like nitrates (C. albidus), glucoses (C. uvae), other sugars (C. candidus), sucrose (C. utilis), peptone (C. bacillaris), asparagine and ammonium sulfate.
More families: Saccharomyces, Pichia, Nadsonia, Schwanniomyce.
Schizosaccharomyces, at least in the Old World tropics, is at home on all existing fruits.
Toxic mycelium yeast Candida, although there are few in Europe, but they are everywhere in the tropics.
Nectar yeasts (although there are special, differently shaped nectar yeasts like Reukaufia sp., etc.).
Real honey yeasts (Zygosaccharomyces).

[Note: the enumeration of microorganisms are paradigmatic (vicarious), they vary locally]

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"In diese Symbiose wandern lokal Zucker-, Kohlerhydrat- und Zersetzer von aromatischen Stoffen, auch Zersetzer der Wachshaut ein, so daß erweiterte Biozönosen entstehen, die das Edaphon im Laufe der Zeit stark beeinflussen."

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Into this symbiosis locally migrate decomposers of sugar, carbohydrates and aromatic substances , as well as decomposers of the cere.
Enhanced biological communities arise that strongly influence the local Edaphon over time.

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Neigung zu Bodenversäuerung mit pH 6,5

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Tendency to soil acidification at pH 6.5


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BeitragVerfasst: Sa 29. Nov 2014, 10:27 
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Bacteria:

Streptococcus laktis [anaerob]

http://de.wikipedia.org/wiki/Lactococcus_lactis

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Enterobacter aerogenes [original: Bact. aerogenes] [aerob]

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https://microbewiki.kenyon.edu/index.php/Enterobacter_aerogenes
http://www.ic.ucsc.edu/~saltikov/bio119l/readings/prokaryotes/Enterobacter.pdf

gram-negative aerobe bacilli:
http://www.researchgate.net/publication ... cteristics

Fungi:

Zygosaccharomyces sp. wild species [yeast]

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http://en.wikipedia.org/wiki/Zygosaccharomyces

Monilia = Monilinia

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Ein Apfel mit Konidien von Monilia sp. („Fruchtmumie“)
An apple with conidia of Monilinia sp. ("Fruit mummy")

http://de.wikipedia.org/wiki/Monilinia

D I S C O V E R L I F E
http://www.discoverlife.org/mp/20q?search=Monilinia
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http://www.padil.gov.au/pests-and-disea ... 36617/4097
http://www.plantasyhongos.es/hongos/Helotiales.htm
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Torulaceen = Torula (Latin name: Candida utilis; formerly Torulopsis utilis, Torula utilis) is a species of yeast.

Torula herbarum

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http://en.wikipedia.org/wiki/Torula

Candida utilis

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http://www.pharmacy.mahidol.ac.th/th/kn ... %E0%B8%A5/

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http://pobio.egloos.com/3894241


http://www.ebooksread.com/authors-eng/f ... -709.shtml
http://www.ebooksread.com/authors-eng/f ... -709.shtml
http://en.wikipedia.org/wiki/Portal:Fungi
http://bioref.lastdragon.org/anamorphic ... barum.html
http://show.wnmu.edu/microfungi/showGal ... rum&id=837


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